Workshops & events

Hvert år byder Keramikfestival på en lang række workshops og events – gengangere og nye. Til vores workshops kan publikum komme tættere på leret og gå på opdagelse i dets mange muligheder.

Siden her vil i løbet af foråret blive opdateret med alle de spændende workshops og events der bliver en del af Keramikfestival 2023.

Støt og vind smuk keramik

Støt Keramikfestival og vind skøn keramik doneret af årets deltagende keramikere. Køb lodderne på Nytorv og se med det samme om der er gevinst!
Lodderne koster 25 kr. stykket og 5 stk. for 100 kr.

Nytorv, 4230 Skælskør

Street of Fame

Stjerner skal hyldes! Derfor har Keramikfestival sin helt egen Street of Fame. Fire dygtige og anerkendte keramikere udpeges hvert år til at kreere hver to brosten, der nedsættes i belægningen på Skælskørs hovedstrøg, Algade.

Dette års keramikere er endnu ikke udvalgt.

Gå en tur ad keramikkens Street of Fame og se årets otte nye sten i Salonen; Kunst, Kjole, Kaffe & Kiksekage.

Salonen; Kunst, Kjole, Kaffe & Kiksekage, Algade 26A

Prøv drejeskiverne

Her kan alle prøve kræfter med drejeskiverne – begyndere kan give det et forsøg og kyndige keramikere kan deltage i konkurrencen. 

Har du aldrig prøvet at dreje? – måske er det slet ikke så svært som det ser ud? Her kan du prøve at dreje en kop eller en skål. En portion ler til formålet koster 40 kr.

For de kyndige keramikere er det en konkurrence!
Drej højest eller det bredest – og selvfølgelig er der præmier på højkant.
Hvert forsøg koster 40 kr.

Kulturkajen på Havnevej

Lerværksted for børn

Skælskør Billedskole arrangerer en workshop hvor børn og barnlige sjæle kan få lov at lege og sanse leret. Nærmere info følger.

Festivalområde Kanalen

Kør med veteran shuttlebus

Igen i år vil veteran shuttlebusser forbinde Keramikfestivals mange aktiviteter, og busserne vil hele dagen køre i rutefart til parkeringspladsen ved Skælskør Hallen. Veteranbussernes køreplan vil blive opdateret her på siden.

Bymidten/Skælskør hallen