Keramikfestival 2023

Alle standpladser til Keramikfestival 2023 er udsolgt, hvilket betyder at 76 professionelle keramikere og pottemagere udstiller og sælger deres værker på havnen i Skælskør.

Derudover vil en række unge keramiske talenter indtage Talenternes Pakhus og derfra vise og sælge den keramik der lige nu gør sig gældende blandt fremtidens keramikere.

Det primære festivalområde er på kajen langs kanalen, samt på plænen ved havnen, hvor man har udsigt til gamle huse, sejlbåde, havfugle og bolværksmatroser. I disse områder vil det også være muligt at deltage i forskellige workshops for både voksne og børn.

Der vil også være keramiske særudstillinger over hele byen hvor en række keramiske kunstnere viser deres helt særlige kunstneriske tilgang til leret.

Keramikfestival 2023 byder også på lotteri hvor skøn keramik kan vindes, byrundtur i veteranbusser der både tilbyder shuttle til p-pladsen og forbinder de mange aktiviteter i byen, og de små lokale keramikværksteder i byen inviterer selvfølgelig også indenfor.

Siderne her vil løbende blive opdateret.

 

Tusind tak til de mange fonde og sponsorer der gør det hele muligt!