Keramikfestival
- er en helt særlig begivenhed for byen

Keramikfestival er en helt særlig begivenhed for Skælskør! Og den 10. juli 2024 skabes for 9. gang den fantastiske festivalstemning i smukke kuppelformede telte på havnen.

Keramikfestival løfter det positive image Skælskør har omkring kunsten og keramikken. Og begivenheden bidrager ikke blot til byens kulturliv, men i høj grad også til det lokale handelsliv. Derfor håber vi, byens aktører endnu engang bakker op om begivenheden!

I tidligere år har mere end 8000 gæster indtaget byen og i år håber vi på et endnu større publikum. Vi prioriterer nemlig højt at være en gratis begivenhed, for kun sådan kan hele bymidten inddrages som festivalplads og imødekomme det store antal gæster.

SÅ VIL DU VÆRE MED?
ENTEN SOM SPONSOR, MED YDELSER ELLER SOM FRIVILLIG?

Vi har smøget ærmerne op og er gået igang med planlægningen af endnu en fantastisk Keramikfestival! Fyldt med inspirerende og publikumsinddragende aktiviteter og med stor inddragelse af vores smukke bymidte. Men det kræver lokal opbakning!

Så hvis du har lyst og mulighed for at bidrage med et sponsorat eller relevante ydelser til endnu en succesfuld festivaldag, kan du under bliv sponsor se alle de aktiviteter vi drømmer om at tilbyde i 2024. Keramikfestival kan også støttes ved at købe vores nye fine keramiske perle eller ved at give en hånd som frivillig enten før eller under Keramikfestival.

Har du spørgsmål, så ring eller skriv en mail, så finder vi sammen muligheder for at hjælpe hinanden.
Projektkoordinator Bettina Højer, tlf: 28604082, mail: keramikfestival@gmail.com