Information til udstillere 2022

Er du tilmeldt Keramikfestival 2022, finder du her på siden svar på de mest gængse spørgsmål. Siden vil løbende blive opdateret og du vil i juni også modtage et infobrev med yderligere detaljer. Skulle du have spørgsmål som er ubesvaret er du altid velkommen til at skrive eller ringe til projektkoordinator Bettina Højer.

Mail: keramikfestival@gmail.com
Tlf: 28604082

Vi ses!

STADEPLADS

Teltene måler 3m x 3m og skal deles mellem to keramikere. Der stilles bord (ca. 180cm x 80cm) til rådighed til hver keramiker.

Al andet udstyr står man selv for:
Du medbringer selv duge, etc. og er også velkommen til at medbringe dine egne podier eller andet du ønsker at udstille på. Det kan være en god idé at medbringe ekstra støtte til bordene for at gøre dem plan. Husk også en stol hvis du har behov for at sidde i løbet af dagen.

FESTIVALDAG 13. JULI

Kl. 7-9.30: Ankomst og opsætning af stande. Arrangørerne er på pladsen. Du vil på forhånd få tilsendt et oversigtskort over pladsen, så du nemt kan finde din plads.
Kl. 8-9.30: Indlevering af doneret værk til tombola.
Kl. 10.00: Keramikfestival åbnes for publikum.
Kl. 18.00: Keramikfestival lukker.
Kl. 19.00: Vi mødes i det røde pakhus til festmiddag for de som har tilmeldt sig.
Kl. 22.00: Godnat og tak for idag.

WORKSHOPDAG 14. JULI

Nærmere info om workshopdagen er lige på trapperne.

Programmet vil løbende blive opdateret med mere information.

Du må gerne køre ind på festivalpladsen mellem kl. 7-9 for at læsse af hurtigt, men da I er mange som skal ind på pladsen, opfordrer vi til at man hurtigst muligt igen flytter sin bil og væbner sig med tålmodighed for at komme frem. Biler kan parkeres på plænen bag biblioteket.

Vores skønne frivillige sørger for at stille morgenmad, kaffe og frokost frem. De nærmere detaljer omkring forplejning opdateres løbende her på siden og du vil også på forhånd modtage et infobrev med yderligere information.

Ved tilmelding var det muligt at tilmelde gratis overnatning i private hjem under Keramikfestival og vi har haft succes med at finde det ønskede antal pladser. Hvis du ved tilmelding har ønsket overnatning vil du blive kontaktet i slutningen af april med kontaktoplysninger på din vært.

Derudover er der følgende muligheder for overnatning i Skælskør:

  • Hotel Postgården
  • Kaptajnhusets bed and breakfast
  • Skælskør Hytte og camping udlejning
  • Sano ferielejligheder
  • Kobæk Strand