Konkurrencebetingelser

Disse konkurrenceregler gælder for konkurrencer udbudt af ​Keramikfestival.

Konkurrencerne er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook og er ikke købsbetinget.

Husk at du altid kan kontakte os på​ keramikfestival@gmail.com

KONTAKT

Alle vindere kontaktes direkte ​gennem besked funktionen på Facebook. Personoplysningerne behandles fortroligt og videregives ikke til 3. mand. Efter endt konkurrence, har vinderen 5 dage til at besvare henvendelsen fra ​Keramikfestival. Besvares henvendelsen ikke inden for tidsfristen bortfalder retten til præmien, og ​Keramikfestival forbeholder sig retten til at udtrække en ny vinder.

OFFENTLIGGØRELSE AF VINDERNAVNE

Vinder​en offentliggøres på ​Keramikfestivals Facebook og Instagram​side.

LEVERING/FORSENDELSE AF PRÆMIER

Præmierne afsendes hurtigst muligt direkte til vinderen.

PRÆMIEAFGIFT

​Keramikfestival afholder de lovpligtige præmieafgifter, som konkurrencen udløser. Læs mere om disse afgifter på skat.dk.

OMBYTNING/REKLAMATION

Præmierne er ikke omfattet af købeloven og kan ikke byttes til andre varer, kontanter eller gavekort.

ÆNDRING AF KONKURRENCEVILKÅR

​Keramikfestival forbeholder sig retten til når som helst, at indstille, ændre eller udsætte konkurrencen (inklusive alle præmier), hvis konkurrencen ikke kan gennemføres som beskrevet.

FORBEHOLD

Ansatte​ og frivillige​ hos ​Keramikfestival samt deres familiemedlemmer og husstande kan ikke deltage i konkurrencen. Vi forbeholder os retten til at diskvalificere deltagere ved snyd, manipulation eller brud på dansk lovgivning.