Information til udstillere

Er du tilmeldt dette års festival, finder du her på siden svar på de mest gængse spørgsmål. Skulle du have spørgsmål som er ubesvaret er du altid velkommen til at skrive en mail til keramikfestival@gmail.com

Vi ses!

dav
Keramik Festival 2018, Skælskør, foto: Mikkel Østergaard
Keramik Festival 2018, Skælskør, foto: Mikkel Østergaard

Program

Kl. 8.00: Åben for ankomst. Styregruppen er på pladsen og det er herfra muligt at ankomme og sætte op. Du har på forhånd i infobrevet fået tilsendt et oversigtskort over pladsen, så du nemt kan finde din plads. Vi har kaffe på kanden til fri selvbetjening i Keramiker-cafeen fra kl. 8.00 også.
Kl. 9.00: Velkomst- og informationsmøde for alle keramikere ved Keramiker-caféen til velkomst hvor de donerede værker til lotteri afleveres.
Kl. 10.00: Keramikfestivalen åbnes for publikum med åbningstale af styregruppen. Dette er en time tidligere end normalt. Det skyldes at vi, af erfaring har lært at publikum allerede er ankommet kl. 10, da vi ikke kan afspærre området.
Kl. 18.00: Festivalen lukker.
Kl. 19.00: Vi mødes i det røde pakhus til festmiddag for de som har tilmeldt sig / hvis det ikke er tilladt at forsamles 100 mennesker, vil vi sørge for take-away bokse til jer. 
Kl. 22.00: Godnat og tak for idag.

TELT
Teltene måler 3m x 3m og skal deles med en keramiker. Der stilles bord (ca. 180cm x 80cm) til rådighed til hver keramiker.

Al andet udstyr står man selv for:
Du medbringer selv duge, etc. og er også velkommen til selv at medbringe dine egne podier eller hvad du vil udstille på. Såfremt du ønsker en stol el. lignende må du selv medbringe dette. Såfremt du skulle have behov for ekstra støtte til bordene for at gøre dem plan, må du selv medbringe dette.

Man må gerne køre ind på festivalpladsen mellem kl. 8-9 for at læsse af hurtigt, men da I er mange som skal ind på pladsen opfordrer vi til at man hurtigst muligt igen flytter sin bil og væbner sig med tålmodighed for at komme frem. Jeres biler kan I parkere på plænen bag pladsen. Her vil være parkeringsskilte og parkeringshjælpere.

Vores skønne frivillige sørger for at stille morgenmad, kaffe og frokost frem i Keramiker-caféen ved bibliotekets garage. Her vil der være høflig selvbetjening. Om eftermiddagen vil der være kaffe/-te og kage.

Normalt plejer Keramikfestival at tilbyde privat indkvartering til udstillere. Det bliver ikke muligt i år, grundet Covid19.

Her er følgende muligheder for overnatning i Skælskør:

Keramikfestival har forhandlet en særlig fordelagtig pris for deltagende keramikere (m. ledsager) v. Keramikfestival hos Lystskoven vandrehjem.

Dobbeltværelse: 650 kr./værelse, (normalpris 795 kr.)

Deadline for booking med særlig rabat 30/4-2021. Herefter normalpris. Husk ved booking at angive navnet på den deltagende keramiker, således Lystskoven kan krydstjekke dette med deltagerlisten på Keramikfestivals hjemmeside.