Kunsten at gøre håndlavet stentøj til en daglig glæde

Sted: Galleri Cecilie Dige & Gitte Nurup • Strandgade 9 • 4230 Skælskør

 

Hos keramikerne Cecilie Dige og Gitte Nurup bliver de gamle favoritklassikere som Mågestellet og Margretheskålen genopfundet og givet nyt, sprudlende liv på fornemmeste vis.

Udstilling på det keramiske værksted og galleri i Strandgade har fokus på form, farve og funktion. Inspirationen til de smukke værker hos Cecilie Dige og Gitte Nurup bliver hentet i de tidløse designklassikere, men det hele får et twist i hænderne på de to keramikere.

Hvis du går og drømmer om at skabe et smukt hjem med fine og klassiske ting i nye farver og former, så er det her, du skal gå forbi.

 

Cecilie Dige

Cecilie Dige blev udlært pottemager for godt 25 år siden, og hun elsker stadig ler. “Der bliver ved med at være nye veje at gå,” fortæller Cecilie og forklarer, at hun bruger forskellige slags ler og lerblandinger for at skabe effekter i sine værker, der får karakter som træ eller stjernetåger.

Læs mere om Cecilie Dige på hendes hjemmeside.

 

Gitte Nurup

Gitte Nurup er uddannet ved seminaret for formgivning og underviser også selv. Hendes arbejde rummer både det funktionelle og det mere abstrakte, men opmærksomheden er helt på form og linjer, stof og overflade. Hun bruger ofte støbning som teknik, da det giver en ensartet form, og hun laver også flere forskellige brugsting med fine dekorationer.

Læs mere om Gitte Nurup på hendes hjemmeside.

Gitte Nurup

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 Foto: Cecilie Dige & Gitte Nurup

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *