Udfold selv din kreativitet ved næste års workshop 

Vil du selv have ler mellem fingrene? Og være med til at give Skælskør en folkegave? Så kom til workshop på havnen d.11/7  2018 og lav keramiske chaussesten

 

Workshop

Hvis de kribler i dine fingre efter selv at få lov til at prøve dine evner inden for det keramiske håndværk, så er workshoppen på havnen det helt rigtige sted at gå hen. Her får du mulighed for – under kyndig vejledning – at lave smukke chaussesten (lidt mindre end brosten), som du kan forme og dekorere i alverdens farver og på den måde give dit helt eget udtryk. Efter festivalen bliver alle chaussestenene skænket til Skælskør by som folkegave, og de vil derefter blive lagt ned i byens fortove, så vores lille “keramikby” kan blive endnu smukkere (og så du, hver gang du besøger byen, kan finde lige netop dit lille aftryk).

Chaussesten, Keramikfestival
To smukke chaussesten fra festivalen 2016.

 

Få vejledning af keramikere og lerentusiaster

Workshoppen vil hele dagen igennem være bemandet af kompetente og frivillige lerentusiaster, som kan vejlede dig i, hvordan du får det bedste ud af leret. Du er altid velkommen til at spørge dem til råds, når du arbejder med netop din sten, og du kan nyde godt af deres store erfaring med håndværkets materialer og teknikker. Hvis du ikke føler dig ramt af en kreativ impuls, er du naturligvis også velkommen til at komme forbi for at få en snak eller se på, mens andre udfolder deres kreativitet.

 

Workshoppen under Keramikfestivalen sidste år.