Vores sponsorer og samarbejdspartnere

 

Uden vores sponsorer og samarbejdspartnere ville Keramikfestivalen ikke være den mangefacetterede og skønne fest, den er i dag. Her præsenterer vi med glæde og taknemmelighed de partnere, der i højeste grad bakker op om festivalen.

 

 

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne

Landudvikling Slagelse er den lokale aktionsgruppe for Slagelse Kommune – en såkaldt LAG-gruppe. Foreningen er sat i verden for at støtte udviklingen i landdistrikterne i Slagelse Kommune sammen med lokalsamfundet. LAG Slagelse råder over såvel EU-midler som kommunale midler til at støtte lokale udviklingsprojekter i landdistrikterne.

Visionen er bl.a. at bruge de mange ressourcer, som man finder hos borgerne i landdistrikterne til at skabe udvikling og ikke mindst projekter, der holder – også på lang sigt. Det skal igen sikre vækst og fremdrift.

Læs mere her.

Vil du vide mere om EU’s politik for udvikling af landdistrikterne, se her.

LAGEU

Leader

 

 

Kulturliv i Slagelse 

Vores dejlige havnekøbstad, Skælskør, er en del af Slagelse Kommune, som har valgt at støtte det helt unikke kunst- og kulturliv i byen. Skælskør har haft stor succes med at tiltrække selvstændige kunstnere, fordi en række ildsjæle fra byen vidste, at kunstnere hurtigt kan blive ensomme, når de flytter til provinsen. Derfor tilbyder man ikke bare smukke og billige lokaler, men også et helt netværk af andre kunstnere, som både giver kollegaer og ny inspiration.

 

Slagelse Kommune

 

 

Trelleborg Fonden hos Sydbank 

Trelleborg Fonden blev grundlagt i 2007 og uddeler omkring 2,5 millioner kroner om året ud fra fire kategorier: 1) Aktivering af unge – sportsligt, kulturelt eller uddannelsesmæssigt. Gerne i aktiviteter baseret på fællesskaber. 2) Aktiviteter af kulturel karakter – både individuelle og fællesskabsbaserede – og både af udviklende og af præsenterende karakter. 3) Videreudvikling af eksisterende fællesskaber og foreninger. 4) Pulje for wild-card uddelinger. Fonden lægger vægt på fællesskabet, det folkelige engagement og de kulturelle aktiviteter, og Keramikfestivalen rummer hele paletten.

 

TrelleborgFonden